Media Village beheert een aanzienlijke collectie kwalitatief hoogwaardige domeinnamen, welke bestemd zijn voor de ontwikkeling van eigen internetprojecten of eventueel kunnen worden overgenomen.

Deze domeinnamen zijn niet “vrij beschikbaar”, maar het is niet ondenkbaar dat we domeinnamen bezitten die we tegen een commerciële marktwaarde bereid zijn te verkopen.

Heb je interesse in een specifieke domeinnaam kijk dan voor meer informatie op de website die is gekoppeld aan die domeinnaam of stuur dan een e-mail naar

Alle domeinnamen van Media Village B.V. die te koop staan voor een vaste prijs en af te rekenen zijn via iDEAL vind je terug op MooieDomeinnaam.nl. Met de slimme zoekfunctie vind je de mooiste domeinen.
Media Village B.V. is bijzonder handig in het verkrijgen van domeinnamen die beschikbaar komen na vrijgave (quarantaine domeinen). We kunnen dit ook voor jou doen, zie Dropcatch.nl voor meer informatie.
Media Village B.V. is sinds 2005 deelnemer van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) en daarmee officieel registrar van domeinnamen onder de .nl extensie.
Copyright © 2005 - 2020 Media Village B.V. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24380008 | BTW nummer: 8201.50.812.B.01