Media Village werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe concepten. Om daarvan een beeld te geven staan hieronder een aantal thema’s waarbinnen we de komende periode nieuwe websites willen lanceren.

Voeding

Iedereen eet dagelijks. Aan de eigen eettafel een zelfbereide maaltijd van verse ingrediënten of even snel besteld en thuisbezorgd. Ontspannen genieten in dat ene fantastische restaurant of juist op een streng dieet zonder lekkere extra’s. Genoeg materie om rond dit thema een aantal interessante portals te ontwikkelen. We denken daarbij in ieder geval aan de inzet van deze sterke domeinnamen.
www.gezondevoeding.nl
www.onlinerecepten.nl
www.gastronoom.nl
www.snellehap.nl
www.culinairegids.nl

Shopping

Consumenten kiezen er steeds vaker voor om producten online te vergelijken en te bestellen. Jaar op jaar groeien de online bestedingen in vrijwel alle markten en dat biedt voor ons voldoende kansen om concepten te ontwikkelen. We hebben een aantal sterke domeinnamen klaar liggen die zich goed lenen voor een brede opzet.
www.onlinewinkelen.nl
www.cadeaubonnen.nl
www.boutique.nl
www.compare.nl

Daarnaast hebben we voor specifieke groeimarkten de juiste domeinnamen in huis.
www.gadgets.nl
www.tablets.nl
www.sportswear.nl
www.ebooks.nl

Persoonlijk

Mensen gebruiken internet niet alleen voor praktische zaken, maar ook in toenemende mate om persoonlijke berichten te plaatsen. Wij hebben een aantal concepten bedacht om op die behoefte in te spelen. Hierbij denken we onder andere deze domeinnamen in te zetten.
www.felicitaties.nl
www.condoleances.nl
www.klagen.nl
www.schrijven.nl
www.opiniepeiling.nl
www.topofmind.nl

Zakelijk

Voor de zakelijk markt willen we invulling gaan geven aan een aantal websites. Nuttig en informatief zijn hierbij de belangrijkste kernwoorden. In de startblokken staan bijvoorbeeld deze.
www.ondernemer.nl
www.financials.nl
www.starterswijzer.nl

Travel

De reisbranche kan niet ontbreken in een overzicht van onze concepten. Naast ideeën voor algemene vluchten-, vakantie- en hotelboekingssites hebben we voor een aantal specifieke bestemmingen en doelgroepen plannen voor mini-portals.
www.hotelbookings.nl
www.lastminutedeals.nl
www.vakantieaanbieding.nl
www.vluchten.nl
www.jongerencampings.nl
www.vs.nl
www.zuideuropa.nl
www.budgetvakantie.nl
www.familiehotels.nl

Financieel

Voor persoonlijke financiële zaken is de eerste informatiebron meestal het internet. Enerzijds zoeken consumenten de goedkoopste deals, maar anderzijds wil men ook onafhankelijk en vrijblijvend informatie inwinnen. Op beide situaties gaan we inspelen met aan aantal websites, waaronder:
www.leningen.be
www.leningaanvragen.nl
www.goedkopeverzekering.nl
www.goedkoopkrediet.nl

En voor onafhankelijke informatie hebben we onder andere deze in planning.
www.geldleenwijzer.nl
www.kredietforum.nl
www.hypotheekforum.nl
www.pensioenforum.nl

Regionaal

We hebben met Regionieuws.nl qua ervaring al een stevige basis om informatie regionaal te presenteren. Toch willen we het niet bij die ene website laten. We zijn ervan overtuigd dat regionale informatie een steeds belangrijkere rol gaat spelen in de informatiebehoefte van consumenten.
www.regioweer.nl
www.regioverkeer.nl
www.regiosport.nl
www.regiomarkten.nl
www.regiowinkels.nl

Copyright © 2005 - 2020 Media Village B.V. Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24380008 | BTW nummer: 8201.50.812.B.01